Dé meest traditionele Nederlandse maaltijd. Ingrediënten: Aardappelpuree (aardappelpoeder, melkpoeder, vleesbouillon (aroma, E150c, E621, E627, E631, foelie, gemod.zetmeel, kurkuma, maltodextrine, plantaardig vet, uienextract, vleesextract, witte peper, zout)), bacon bits (spek), boerenkool met uiensnippers, juspoeder, knoflookpoeder, zout, peper. Bereidingstijd: Breng tot het kookpunt + 10 minuten. Benodigdheden: 2 pannen en een kom, ± 1.5 ltr water.
Koolhydraten 183.9 gr, waarvan suikers 0.1 gr Vezels 30.5 gr Eiwit 67.2 gr Vet 27.1 gr, waarvan verzadigd 14.4 gr en onverzadigd 10.1 Calcium 1759.2 mg IJzer 4.2 mg Kalium 7072.4 mg Natrium 4894.8 mg Vitamine B1 0.6 mg Vitamine B2 6.7 mg Vitamine C 607.5 mg Allergenen: GLUTEN, KOEMELK, SELDERIJ, SOYA.