CarePlus Anti-Insect Deet 40% Spray 60ML

Tropicare heeft het sterkste insectenwerende middel ontwikkeld dat verkrijgbaar is: Care Plus Deet. Dit product is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1 Werkdag (Indien voor 15:00 besteld)
product-banner
€10,95
Incl. btw

Tropicare heeft het sterkste insectenwerende middel ontwikkeld dat verkrijgbaar is: Care Plus Deet. Dit product is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik. DEET is effectief tegen stekende insecten (muggen, knutjes, midges, steekvliegen), maar ook tegen teken.

Het is geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden. 

Toepassing DEET-houdende producten:

Kinderen: Uit voorzichtigheid wordt geadviseerd om concentraties van >30% DEET te mijden bij kinderen van 2 jaar of jonger. Smeer bij kinderen niet de handen in, hiermee wordt voorkomen dat DEET in contact komt met de zintuigen (de mond of de ogen).

Zwangere vrouwen: Uit recent onderzoek blijkt dat DEET veilig gebruikt kan worden in het tweede en derde trimester van de zwangerschap. Tijdens het eerste trimester kan DEET in concentraties tot 30% gebruikt worden. Uit voorzorg dient het gebruik wel geminimaliseerd te worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »